T.C. Eynesil Belediyesi Resmi Web Sitesi

0454 581 30 01 bilgi@eynesil.bel.tr /eynesilbld

Belediye Başkanlarından İlçemize Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun özel ilgisiyle Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sn. Kemal Çebi, Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sn. Hasan Akgün, Sarıyer Belediye Başkanımız Sn. Şükrü Genç, Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Murat Çalık, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve İBB Başkan Danışmanı Baki Aydöner’den oluşan heyet, belediyemizi ziyaret etti. Ziyarette çalışmalarımız ve önümüzdeki süreçte birlikte gerçekleştirebilecek olduğumuz projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na, kıymetli belediye başkanlarımıza,heyetimize ve il yöneticilerimize; ilçemize ve belediyemize olan ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.