T.C. Eynesil Belediyesi Resmi Web Sitesi

0454 581 30 01 bilgi@eynesil.bel.tr /eynesilbld

Gümüşçay Mahallesi Üstyapı Çalışmaları

Göreve geldiğimiz günden bu yana bölge ayrımı yapmadan çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Şimdi de unutulmaya yüz tutan kimsenin yol yüzünden gelip gitmek istemediği, tozlu,çukurlu ve çamurlu bu yolumuzu zamanın şartlarına uygun hale getirip canlandırıyoruz.

Bugün Gümüşçay Mahallesi Dedeli Semtindeki önceki günlerde duyurduğumuz betonlama ve yol yapım işlemlerini gerçekleştirdik.

Yıllardır göz ardı edilen bu yolu yaptığımız için mutluyuz, her bölgenin ayrı ayrı problemleri var ve hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Bu süreçte hepinizden biraz anlayış bekliyoruz emin olun her şey planlanmış şekilde ilerliyor. Yapılan yol ilçemize hayırlı olsun, bölgede yaşayan halkımızın bugüne kadar anlayışla bizleri beklediği için de teşekkür ediyoruz.