
Kaymakamımızı Belediyemizde Ağırladık
Kaymakamımız Sayın Abdulselam Bıçak, göreve başladıktan sonra kendis ...

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
Milletimizin yazgısını ve tarihin akışını değiştiren büyük zaferi ...

Eynesil’e Yakışır Bir Sahil Bandı İçin Aydınlatma Çalışmalarımız Devam Ediyor
Sahil yürüyüş yolunda eskiyen ve yetersiz olan aydınlatma direklerini m ...
İlçemizde Yaşanan Su Kesintileriyle Alakalı Bilgilendirme
Bölgemizde mevsim sıcaklıklarının normalin çok üzerinde seyretmesinden kaynaklı, Karadağ Su hattında ciddi derecede kuraklık yaşanıyor.
Kurak bir yılın ardından Eynesil’e su sağlayan kaynaklarda da ciddi sıkıntılar yaşanması nedeniyle bölgemizde mecburi kesintiler yapmak durumunda kalıyoruz.
Halkımızı bilinçli su tüketimine davet ediyoruz.Lütfen bu süreçte bahçe sulama ve gündelik hayatımızın ihtiyaçları dışında su tüketimini minimuma indirelim. Hava durumu ile alakalı güncel bilgiler yağışların haftaya olacağını göstermekte. Bu süre zarfında su veremediğimiz bölgeler için hepinizden özür diliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
Geleceği düşünelim, bilinçli tüketelim. Hayat kaynağımız olan su, her geçen gün azalıyor ve su kaynaklarımız giderek tükeniyor. Geleceğimiz için kaynaklarımızı koruyalım ve bilinçli tüketelim.